Αθλητικά Νέα

Basketball Champions League: ΑΕΚ, Προμηθέας και Καρδίτσα στους ομίλους της διοργάνωσης, στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Η FIBA αναμένεται την Τρίτη (17/6/2025) να ανακοινώσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Basketball Champions League της νέας περιόδου, με την Ελλάδα να έχει τρεις ομάδες στους ομίλους και μία στα προκριματικά.

Η Ελλάδα θα έχει απευθείας στους ομίλους την ΑΕΚ, τον Προμηθέα και την Καρδίτσα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά της διοργάνωσης, όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι. Αν ο Δικέφαλος του Βορρά δεν καταφέρει να προκριθεί, θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν, η Ελλάδα είχε 4+1 εκπροσώπους στο Basketball Champions League (ΑΕΚ, Προμηθέα, Περιστέρι, Κολοσσό στους ομίλους και ΠΑΟΚ στα προκριματικά).

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στις 25 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, πριν την ολοκλήρωση της Super League

admin

Βινίσιους: Τέσσερα άτομα καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης με αναστολή για έγκλημα μίσους κατά του Βραζιλιάνου

admin

Εργκίν Αταμάν: Ποινή μίας αγωνιστικής στον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

admin