Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΕΚ – Χάποελ Μπερ Σεβά στην Opap Arena, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο της ομάδας για τη συμπεριφορά και τη στάση που θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο.
Η ΑΕΚ συνιστά την προσοχή των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τονίζοντας ότι η UEFA έχει ορίσει ειδικό αξιωματούχο για τη διατήρηση της ασφάλειας στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
“Εν όψει της αποψινής (24/7, 21.00) αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ-Σεβά, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει την τεράστια σημασία που έχει για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας η αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.
Η UEFA έχει αξιολογήσει το ματς και έχει ορίσει ειδικό Security Officer. Δηλαδή Ειδικό Αξιωματούχο για την Διατήρηση της Ασφάλειας στο γήπεδο.
Απαγορεύεται ρητά από την UEFA οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτικού περιεχομένου, με πανό, πλακάτ, σημαίες, όπως και πανό ή εκδηλώσεις με υβριστικό, ρατσιστικό, αντί-αθλητικό περιεχόμενο. Απαγορεύεται επίσης ρητά η χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων, φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων, στρόμπο. Τονίζουμε και πάλι πως είμαστε τιμωρημένοι με αναστολή δύο ετών (έως τον προσεχή Νοέμβριο) και σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η ποινή οι θύρες 18 έως 25 θα μείνουν κλειστές στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς.
Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες της OPAP Arena, που είναι το πιο σύγχρονο της χώρας, θα είναι υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι ανάγκη να προστατεύσουμε την ΑΕΚ αλλά και ο καθένας τον εαυτό του, καθώς ισχύει το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που εφαρμόζεται και για τις εγχώριες διοργανώσεις και ρίχνει βάρος στην ατομική ευθύνη. Με προβλέψεις για βαρύτατα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης χωρίς αναστολή.
Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 18.00, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Θα υπάρχουν πολύ αυστηροί προέλεγχοι. Κανείς δεν πρέπει να έρθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Εφόσον είστε κάτοχοι εισιτηρίου μην επιχειρήσετε να μπείτε στο γήπεδο έχοντας μαζί σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο, κράνος μηχανής, σάκο ή σακίδιο. Επίσης θα απαγορευθεί η πρόσβαση από τους προελέγχους σε οποιονδήποτε είναι εμφανώς σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρρεια ουσιών.
Τέλος θυμίζουμε πως η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, στην οποία πρέπει να ταυτοποιήσετε το εισιτήριο σας”.
Πηγή: www.newsit.gr