Σπαρακτικές στιγμές στο σημερινό ετήσιο μνημόσυνο της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη..!!

Σπαρακτικές στιγμές, έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα και οργή για τους δυο αδίστακτους δράστες, επικράτησαν στο σημερινό ετήσιο μνημόσυνο της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο στην Ρόδο.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς της, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου, αλλά και ο μικρότερος αδερφός της, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους καθημερινό “γολγοθά”, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα τον χαμό της αγαπημένης τους Ελένης, η οποία “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδικα, από τα χέρια των δύο δολοφόνων της στη Ρόδο όπου σπούδαζε στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του εκεί Πανεπιστημίου. Αναζητούσαν και σήμερα απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης τους, που τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου του 2018 κόπηκε το νήμα της ζωής της με τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο, στη γειτονικά της Ελένης, ήταν γεμάτη από συγγενείς, φίλους, γείτονες, γνωστούς και κατοίκους της πόλης του Διδυμοτείχου, αλλά και συγγενείς της που ήρθαν από τις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας της. Παρόντες επίσης ο βουλευτής Έβρου Χρήστοε Δερμεντζόπουλος, μαζί με τον πατέρα του πρώην υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο, οι δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος. Όλοι προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους χαροκαμένους γονείς, τον Γιάννη και την Κούλα, αλλά και τον αδερφό της Ελένης.

«Αυτόν τον χρόνο έχει σταματήσει η ζωή μας, έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητά μας. Στην ουσία δηλαδή το σπίτι μας έγινε ο τάφος μας και εύχομαι πραγματικά κανένας γονιός να μην βρεθεί στη θέση που είμαστε εμείς. Η ζωή για εμάς σταμάτησε πέρυσι, η ψυχή μας αιμορραγεί συνέχεια»είχε δηλώσει για το δράμα που ζουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης, αφού η ζωή τους σταμάτησε πέρυσι, όταν βρέθηκε άγρια δολοφονημένη η κόρη του στη Ρόδο.

Πηγή: evros-news.gr