Σκότωσαν παιδοκτόνο μέσα στο κελί του στη φυλακή – Το θύμα του, ένα κοριτσάκι, δεν βρέθηκε ποτέ..!!

Ο άγραφός νόμος της φυλακής είναι απαράβατος για όσους δολοφόνησαν ή κακοποίησαν σεξουαλικά παιδάκια. Ένας δολοφόνος 13χρονου κοριτσιού βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του από τους δεσμοφύλακες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν εκείνος εξέπνευσε.

Πρόκειται για τον Τζόζεφ Πάλμα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στις φυλακές της Οκλαχόμα και οι αρχές εικάζουν ότι τον σκότωσαν άλλοι συγκρατούμενοι του επειδή ο Πάλμα είχε κριθεί ένοχος για τη δολοφονία και την εξαφάνιση ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο Πάλμα βρισκόταν μέσα στη φυλακή για 13 μήνες, αμέσως μετά την καταδίκη του από δικαστήριο στις ΗΠΑ. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να τον σκότωσε κάποιος κρατούμενος ο οποίος είχε συγγενικές σχέσεις με το θύμα.

Το κοριτσάκι ονομαζόταν Κρίστεν ήταν 13χρονών και έχει εξαφανιστεί. Ίχνη από το DNA του βρέθηκαν στο σπίτι του Πάλμα, ενώ το εσώρουχο της βρέθηκε θαμμένο στον κήπο του.

Ο Πάλμα στο δικαστήριο είχε δηλώσει αθώος, αλλά δεν είχε πείσει τους ενόρκους για την αθωότητα του αυτή.

Στη φυλακή τον περίμενε ο «άγραφος νόμος» των κρατουμένων, οι οποίοι από την πρώτη μέρα που μπήκε δεν τον υποδέχτηκαν και με τις καλύτερες προθέσεις.

Πηγή: topontiki.gr