«Σκόνη Και Θρύψαλα»: Οι Les Au Revoir διασκευάζουν μοναδικά τις επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή..!!

Ό,τι πιο όμορφο και μοναδικό έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι Les Au Revoir στην εικόνα τους.

Οι Les Au Revoir μας παρουσιάζουν με music video το «Σκόνη Και Θρύψαλα», μία εμπνευσμένη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Στέφανου Κορκολή.

Tο τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Στους Πέντε Ανέμους» του γκρουπ, με διασκευές τραγουδιών του καταξιωμένου συνθέτη και διεθνούς φήμης πιανίστα.

Το «Σκόνη Και Θρύψαλα», σε μουσική και ερμηνεία του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 1993 και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού.

Μέσα από το ιδιαίτερο μουσικό τους πρίσμα, οι Les Au Revoir μας χαρίζουν μία διασκευή με πρωτότυπη ενορχήστρωση, με τη συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, με γήινες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και δυναμική, γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία.

Στην οπτικοποίηση του τραγουδιού συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή και μας προτείνουν ό,τι πιο όμορφο και μοναδικό έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην εικόνα τους.

Η διασκευή του «Σκόνη Και Θρύψαλα», που έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, περιλαμβάνεται στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Les Au Revoir με τίτλο «Στους Πέντε Ανέμους», στο οποίο διασκευάζουν μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τις Plus Rec / Panik Records σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Πηγή: hit-channel.com