Σάσα Σταμάτη: Αποκαλύπτει γιατί έφυγε από τον ΑΝΤ1 – Τι είχε ζητήσει από τον Γιάννη Λάτσιο;;..!!

Η Σάσα Σταμάτη αποτελεί μια από τις παρουσίες στην τηλεόραση που δε «μασάει» τα λόγια της. Μιλά για όλους και για όλα και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική ακόμα και όταν πρόκειται για τον εαυτό της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η Σάσα μίλησε για ακόμα μια φορά «έξω από τα δόντια» αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων- τον λόγο που έφυγε από τον ΑΝΤ1 αλλά και τι είχε ζητήσει η ίδια από τον Γιάννη Λάτσιο λίγο καιρό πριν πάρει αυτήν την απόφαση.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε απόσπασμα της συνέντευξής της στο People

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όταν πέρσι τελείωσε το Πρω1νό, ήσουν σε συζητήσεις για το αν θα μείνεις ή όχι στον ΑΝΤ1. Γιατί τελικά έφυγες;

Εγώ ήθελα να μείνω στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, όμως, ένιωθα πως είχε έρθει η στιγμή να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο. Ήμουν επτά χρόνια στο Πρω1νό και όλοι μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο κανάλι αν δεν το ζητήσω εγώ.

Βέβαια είχες κάνει δοκιμαστικό για το Lucky Room που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ναι, και πήρα τη χυλόπιτά μου.

Στενοχωρήθηκες τότε;

Ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιώργο σε κάτι διαφορετικό. Όταν σε απορρίπτουν, δεν είσαι χαρούμενη. Εκ των υστέρων, όμως, πίστεψα ότι έγινε για καλό.

Τελειώνοντας την περσινή σεζόν είχες πει στη Φαίη ή στον Γιάννη Λάτσιο ότι θέλεις να κάνεις και κάτι άλλο;

Με τη Φαίη κατά καιρούς το συζητούσαμε. Της είχα πει πως θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Θέμο Αναστασιάδη στο ΟΛΑ, και μάλιστα η Φαίη μου είχε πει πως θα μου ταίριαζε. Όμως, ήταν απλά μια επιθυμία μου. Πήγα, λοιπόν, πέρσι τέτοια εποχή στον Λάτσιο και του είπα ότι περνάμε ωραία στο Πρω1νό αλλά θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα. Όχι κάτι αναγκαστικά με εμένα σε πρώτο ρόλο, αλλά μια εκπομπή σε άλλη ζώνη ώστε να φανεί και μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Τον ρώτησα μήπως είμαι υπερβολική ή μήπως είναι ακόμα νωρίς, αλλά μου είπε ότι έχω δίκιο και ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα. Μου ζήτησε λίγο χρόνο. Έκτοτε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τον καταλαβαίνω, όμως, και εκείνον γιατί έχει πολλούς ανθρώπους να αξιοποιήσει στις εκπομπές.

Άρα δεν είχες ποτέ μία επίσημη απάντηση από το κανάλι.

Όχι. Τότε στεναχωρήθηκα, γιατί είμαι και λίγο αισθηματίας…

Στη Φαίη είχες πει πως, αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, δεν θα συνεχίσεις στο Πρω1νό;

Μίλησα με τη Φαίη. Της είπα ότι προτιμώ να δοκιμαστώ σε κάτι καινούριο και να αποτύχω παρά να μείνω με το απωθημένο. Βέβαια, με έπαιρνε τότε να πάρω το ρίσκο, γιατί είχα και βασική δουλειά, την εφημερίδα.

Πηγή: makeleio.gr