Ρόδος: Απολογούνται σήμερα για το φονικό οι δύο κατηγορούμενοι – Σοκαρισμένο το πανελλήνιο..!!

Στα όσα πρόκειται να δηλώσουν σήμερα απολογούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον το αρχών και της τοπικής κοινωνίας.

SΣύμφωνα με την ”Ροδιακή”, οι δύο δράστες, στους οποίους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού αλλά και βιασμό από κοινού, αναμένεται να προσαχθούν διαδοχικά, στις 11 το πρωί ο αλλοδαπός και στη μία το μεσημέρι ο Ροδίτης, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Και οι δύο, συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους Στέλιο Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη αντίστοιχα, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που υπάρχουν αναφορικά με το έγκλημα εις βάρος της άτυχης φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή του 19χρονου, αλβανικής καταγωγής προσπάθησε να επιρρίψει την ευθύνη στον 21χρονο.

Με αφορμή το βίντεο που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα, η αδελφή του κατηγορούμενου είπε ότι «είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα, φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει. Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης».

Η γυναίκα σημείωσε ότι «πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Επρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε νωρίτερα ότι ο 19χρονος έχει αναιρέσει την αρχική του κατάθεση/ομολογία.

Πηγή: topontiki.gr