Ελλάδα

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν έντεκα φυτείες κάνναβης κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Εντοπίστηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 525 δενδρύλλια κάνναβης στο Ρέθυμνο, μετά από αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες για παραβάσεις με ναρκωτικά και όπλα. Οι επιχειρήσεις από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου με τη συμμετοχή ομάδων της ΟΠΚΕ και των ΤΑΕ, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό, σε διάφορες περιοχές του Ρεθύμνου, 11 φυτειών με συνολικά 525 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν και ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1 μέτρου.

Σε μία από τις φυτείες εντοπίσθηκαν να περιφέρονται οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παρακείμενο εγκαταλελειμμένο οίκημα το οποίοι χρησιμοποιούν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «1 πιστόλι με γεμιστήρα, 346 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 600 κάλυκες, 25 γραμμάρια κάνναβης, 1 μαχαίρι και δύο ανιχνευτές χρυσού».

Επίσης στους χώρους των φυτειών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News