Ρέμος – Βανδή: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Αθηνών Αρένα»..!!

Κατάμεστο το κέντρο: Δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Παρασκευής το «Αθηνών Αρένα» για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 1

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 2

Η «μεγάλη συνάντηση» των δύο καλλιτεχνών αποτέλεσε πόλο έλξης, σε  μία άρτια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με πλούσιο και διαχρονικό ρεπερτόριο, στη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μουσική σκηνή της Αθήνας. 

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 3

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 4

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik Records, ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης, χάρισε μοναδικές μουσικές στιγμές από εκείνες που μόνο εκείνος ξέρει να προσφέρει, με την υπέροχη φωνή του, την αμεσότητά του, τις δεκάδες επιτυχίες του και τις αξεπέραστες ερμηνείες του.

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 5

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 6

Εξάλλου, στο comeback της στη νυχτερινή διασκέδαση, αφότου πρωταγωνίστησε στο sold out μιούζικαλ «Mamma Mia!» και πριν αρχίσει τον ρόλο της ως παρουσιάστρια, η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες.

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 7

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 8

Κατά την κοινή τους συνύπαρξη επί σκηνής, οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί μερικά από τα πιο εμβληματικά ερωτικά τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ για φωνητικά ζεύγη, «κλασσικά» κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας και προσωπικές τους επιτυχίες, «μαγεύοντας» το κοινό με την μοναδική τους σύμπραξη και την «εκρηκτική» τους χημεία.

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 9

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 10

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Κρυσταλλία, Τάνια Μπρεάζου και Στεφανία Ρίζου, ενώ μουσική παίζει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.  

Πρεμιέρα για Ρέμο – Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» 11

Πηγή: star.gr