Ρατσιστική επίθεση στα Διαβατά ~ Τραυματίσανε Έλληνα οδηγό..!!

Ένταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στον χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα Διαβατά και συγκεκριμένα στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Ομάδα λαθρομεταναστών έκλεισαν τη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας και καίγοντας λάστιχα θέλοντας να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη θέρμανσης στο χώρο.

Τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς, όμως, που ήθελαν να περάσουν από το σημείο. Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε συλλήψεις των λαθρομεταναστών.

Ρατσιστική επίθεση στα Διαβατά ~ Τραυματίσανε Έλληνα οδηγόΈνταση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στον χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα Διαβατά και συγκεκριμένα στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. Ομάδα λαθρομεταναστών έκλεισαν τη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας και καίγοντας λάστιχα θέλοντας να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη θέρμανσης στο χώρο. Τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς, όμως, που ήθελαν να περάσουν από το σημείο. Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε συλλήψεις των λαθρομεταναστών.

Publiée par Φαντασμα/Ghost sur Lundi 7 janvier 2019