Προτομή του Κατσίφα θέλει να φτιάξει στο Άργος ο – γνωστός πλέον – δήμαρχος της πόλης..!!

Ψήφισμα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, μέσω του οποίου ζητάει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος έκανε γνωστό μάλιστα -μέσω διαδικτυακής εκπομπής- ότι θα δρομολογήσει την κατασκευή προτομής του ομογενή, αλλά και θα δώσει το όνομά του σε δρόμο.

Η προτομή θα σχεδιαστεί όπως έγινε και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Πανανά, γιατί «είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Καμπόσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμπόσος, σε ανάρτησή σελίδας στο facebook, με τον τίτλο «Ξύπνα Ελλάδα», σχολιάζοντας τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη έγραψε χαρακτηριστικά «Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ». Τότε είχε πει ότι το εν λόγω σχόλιο το είχε κάνει ένας συνεργάτης του. Και αυτό γιατί δεν ήθελε να διαγραφεί από τη ΝΔ.

Λίγες μέρες αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι όλα αυτά που έλεγε περί συνεργατών ήταν «μπαρούφες» αφού επανατοποθετήθηκε για τον Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας πως «ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», είπε σε απαξιωτικό ύφος ο «γαλάζιος» δήμαρχος.

Πηγή: topontiki.gr