Πολιτική

Ζαχαριάδης για Τσίπρα: «Ακόμη και οι πιο σκληροί αντίπαλοι δεν αμφισβήτησαν την εντιμότητά του»

Στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη για τα «μαύρα» χρήματα στα κόμματα και στις βαρύτατες αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Αποκλείω σε κάθε περίπτωση το να πήρε ο ίδιος ή να διαχειρίστηκε μαύρο χρήμα στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης για τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι ακόμα και οι πιο σκληροί πολιτικοί αντίπαλοί του, δεν αμφισβήτησαν ποτέ την εντιμότητά του.

«Αν κάποιος έχει στοιχεία για κάτι διαφορετικό, μπορεί να τα πάει στον Εισαγγελέα, ο Τσίπρας όσο κυβερνούσε έβαζε όρια», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος χαρακτήρισε ως «τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη» το κλείσιμο της “Αυγής”, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προφανώς γνωρίζω ότι τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση, όμως έπρεπε να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες. Η “Αυγή” είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της χώρας, υπάρχει πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, από το 1952 και την ΕΔΑ. Πολλά ζητήματα θα πήγαιναν διαφορετικά αν συνεδρίαζαν τα συλλογικά μας όργανα». Απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο νέας διάσπασης του κόμματος.

Τέλος, ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε ως λήξαν την κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη, επισημαίνοντας ότι αυτό ανήκει στο παρελθόν, ενώ δήλωσε πως «εγώ έχω συγκεκριμένη και διαφορετική περπατησιά, δεν πρόκειται να ανακυκλώσω καμία εσωκομματική σύγκρουση».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρία Συρεγγέλα: Η Έλενα Ακρίτα επιτίθεται με χυδαίο τρόπο στην Κατερίνα Παναγοπούλου για τις ενδυματολογικές της επιλογές

admin

Παύλος Μαρινάκης: Ηχηρή απάντηση στα fake news η έκθεση της Κομισιόν για το κράτους δικαίου στην Ελλάδα

admin

Νίκος Δένδιας από την 112 Πτέρυγα Μάχης: Επίδομα νυχτερινής εργασίας στους τεχνικούς των Canadair

admin