Πολιτική

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ουδεμία αξιόποινη πράξη έχω τελέσει κατά την άσκηση των καθηκόντων μου

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) αρνείται οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Νωρίτερα την Πέμπτη (19.06.2025), διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία από την ευρωπαϊκή εισαγγελία.

Καθώς η δικογραφία μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για δύο πρώην υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης (σ.σ. Μάκης Βορίδης, Λευτέρης Αυγενάκης, πήρε τον δρόμο για τη Βουλή, ο νυν Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μέσω της ανάρτησής του αρνείται οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη.

«Επί της προς διαβίβαση δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή και της φημολογούμενης εμπλοκής του ονόματος μου σε αυτήν: Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι έχω πράξει ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, δεν χρειάζεται να περιμένω να μάθω τι διαλαμβάνει η ως άνω δικογραφία.

Ουδεμία αξιόποινη πράξη έχω τελέσει κατά την ενάσκηση των καθηκόντων μου.

Αυτά επί του παρόντος. Τα υπόλοιπα μόλις λάβω γνώση της δικογραφίας».


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά την παραίτηση Φλωρίδη και μία «συγγνώμη» για τον «βιαστή με την τυρόπιτα»

admin

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία – Η ευρωπαϊκή εισαγγελία «σκόνταψε» πάνω σε Βορίδη και Αυγενάκη

admin

Μητσοτάκης: Καταρρίφθηκε η συνωμοσία του ξυλολίου και της παράνοιας -Δεν έχουμε την πολυτέλεια νέου διχασμού

admin