Πολιτική

Βόμβα για τον Γιάννο Παπαντωνίου: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης ζητεί ο Άρειος Πάγος

Αναίρεση ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην αθωωτική απόφαση για τον Γιάννο Παπαντωνίου για την υπόθεση εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών του ελληνικού ναυτικού.

Η αναίρεση για την υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου ασκήθηκε από τον αντεισαγγελέα, Αχιλλέα Ζήση, λόγω έλλειψης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογία της απαλλακτικής απόφασης και εσφαλμένης ερμηνείας νομικών διατάξεων.

Την τελική απόφαση θα λάβει το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου το οποίο και θα αποφασίσει εάν ο πρώην υπουργός θα καθίσει ξανά στο εδώλιο για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες μαζί με τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου και τον στενό φίλο του ζευγαριού Ανδρέα Μπάρδη.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος πρότεινε τον Στέργιο Καλπάκη για γραμματέα του κόμματος

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Άγιο Όρος: Η διανυκτέρευση μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα ο Σωκράτης Φάμελλος

admin