Πολιτική

Τροχαίο για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Λαύριο: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της

Τροχαίο ατύχημα είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.09.2025), η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε τη στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου οδηγούσε το βουλευτικό της όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, κοντά στο Λαύριο. Κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο βγήκε εκτός του δρόμου και για λίγο ανετράπη.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε από το όχημα και κάλεσε για βοήθεια. Τη στιγμή του τροχαίου δεν την συνόδευαν αστυνομικοί.

Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό και κατέγραψε το περιστατικό. Καθώς δεν τραυματίστηκε, δεν κρίθηκε αναγκαία και η μεταφορά της σε κάποιο νοσοκομείο.

Πληροφορίες από την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έρχονται εξειδικευμένοι και μάχιμοι αστυνομικοί μέσα σε καταυλισμούς Ρομά

admin

Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαδικασία – παρωδία η Εξεταστική κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της συγκάλυψης

admin

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ οργώνουν την Ελλάδα για τις εξαγγελίες Ανδρουλάκη και τα «λεφτόδεντρα» της ΝΔ

admin