Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Μπλόκο» στον Κασσελάκη από εργαζόμενους της «Αυγής» έξω από την Κουμουνδούρου – «Αποφάσισες ερήμην μας»

Με τους εργαζόμενους στην εφημερίδα Αυγή οι οποίοι εδώ και ημέρες είναι σε κινητοποιήσεις μιλά εδώ και αρκετή ώρα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι εργαζόμενοι στην Αυγή πραγματοποιούν από νωρίς συγκέντρωση στην Κουμουνδούρου και μοιράζουν φυλλάδια σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους είπαν στον κ. Κασσελάκη: «πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται το λάθος του αλλά να αντιτείνει: «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

Οι εργαζόμενοι του είπαν ακόμα ότι το πρώτο μήνυμα που έλαβε όταν εξελέγη ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να τους συναντήσει. «Αντί γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή», είπαν με πικρία. 

Ο κ. Κασσελάκης τους είπε ότι κανείς δεν έχει απολυθεί και οι εργαζόμενοι της Αυγής είναι απλήρωτοι όπως όλοι στην Κουμουνδουρου αλλά και ότι έχει παροτρύνει βουλευτές να συνεισφέρουν στην διάσωση της Αυγής λέγοντας ότι «το δικό μου κομμάτι το έκανα. Η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι δεν θα απολυθεί κανείς». 

Δείτε τον διάλογο με τους εργαζόμενους στην Αυγή 

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα εν μέσω τεταμένου κλίματος και με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα.

Χθες (04/07/24), πάντως, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με δέκα βουλευτές του κόμματός του – οι οποίοι μάλιστα τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή – ο Στέφανος Κασσελάκης «εισέπραξε» την αγωνία τους για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο από τη συγκέντρωση

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη

admin

Μητσοτάκης: «Δεν καταργείται η πενθήμερη εργασία και το 40ωρο στην Ελλάδα»  

admin

Παύλος Μαρινάκης: Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες της «Novartis»

admin