Πολιτική

Συλλυπητήριο μήνυμα Κασσελάκη σε Χαρίτση για τον θάνατο του πατέρα του

Συλλυπητήριο μήνυμα στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση για τον θάνατο του πατέρα του έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Αλέξη Χαρίτση, που έχασε τον πατέρα του, Βύρωνα Χαρίτση, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. 

Στη συνέχεια, μετά το μήνυμα, ο κ. Χαρίτσης τηλεφώνησε στον κ. Κασσελάκη και έτσι οι δύο άνδρες είχαν μία σύντομη συνομιλία. 

Γεννημένος το 1943, ο Βύρωνας Χαρίτσης διήνυσε την πορεία της ζωής του με ήθος, ευπρέπεια και εντιμότητα. Άνθρωπος καλλιεργημένος και ευγενής, εργάστηκε με επιτυχία ως πολιτικός μηχανικός. Παντρεύτηκε την Ελένη Τσαπραλή και έκαναν δύο παιδιά, τον Αλέξη και τον Βασίλη.

Με την Αριστερά συναντήθηκε στα νεανικά χρόνια του, διαμορφώνοντας έναν πολιτικό δεσμό που νοηματοδότησε τη ζωή του. Από τη Δημοκρατική Άμυνα πέρασε στο ΠΑΣΟΚ και από εκεί στη Σοσιαλιστική Πορεία με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός αριστερός πολίτης.

Η Νέα Αριστερά αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Βύρωνα Χαρίτση κι εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Στεκόμαστε με αγάπη στο πλευρό του συντρόφου Αλέξη που όλο αυτό το διάστημα οδήγησε άψογα την προεκλογική μάχη σε μια τρομακτικά δύσκολη προσωπική στιγμή για τον ίδιο.

Ο Αλέξης Χαρίτσης ακύρωσε όλες τις σημερινές προεκλογικές δραστηριότητές του.

Λεπτομέρειες για την νεκρώσιμη τελετή του Βύρωνα Χαρίτση θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ανασχηματισμός: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

admin

Ντόρα Μπακογιάννη για ΠΑΣΟΚ: «Αυτό που γίνεται είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο»

admin

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Πάμε μαζί στο ΓΛΚ για να εξετάσουμε ένα ένα τα μέτρα που προτείνουμε

admin