Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Τα πρώτα πλάνα από την επίσκεψή του στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – «Τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας»

Τα πρώτα πλάνα από την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Παλαιστίνη, «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας (27.05.24).

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, που ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Παλαιστίνη.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πατριάρχης δήλωσε ότι η Ιερουσαλήμ είναι σημείο συνάντησης των τριών μεγάλων θρησκειών και ότι υπάρχει χώρος για Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως η παρούσα κατάσταση με τον πόλεμο στη Γάζα δεν αρμόζει στην ανθρωπότητα και ο Δυτικός Κόσμος και η Ελλάδα δεν μπορεί να παραμένουν απαθείς.

 

«Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε μαζί σας και να στηρίζουμε το Πατριαρχείο ως αξιωματική αντιπολίτευση», είπε χαρακτηριστικά.

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύουν η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κα Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, κος Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχισα Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογή ηγεσίας από τη βάση ζητούν από τον Ανδρουλάκη – Πυρά από Σκανδαλίδη, Γερουλάνο και Χριστοδουλάκη

admin

«Ανασχηματισμός» και στο Μαξίμου: Τα νέα πρόσωπα και οι αναβαθμίσεις στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

admin

Ευρωπαϊκή Ένωση: «Ασκήσεις ισορροπίας» για τη νέα ηγεσία – Άμυνα, Αγροτική Πολιτική ή Διεύρυνση τα χαρτοφυλάκια που θέλει η Ελλάδα

admin