Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Σε ρόλο μπάρμαν πριν τις Ευρωεκλογές – Κέρασε σφηνάκια στην Πάτρα μετά την ομιλία

Μία ανάσα πριν από τις Ευρωεκλογές και αμέσως μετά την ομιλία του στην Πάτρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε σε μπαρ και «πότισε» τον κόσμο με σφηνάκια.

Στην Πάτρα βρέθηκε χτες (07.06.2024) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να δώσει την τελευταία του ομιλία πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις φετινές Ευρωεκλογές. Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων και την ολοκλήρωση της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ρόλο μπάρμαν έφτιαξε σφηνάκια και κέρασε τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί

Σύμφωνα με το Tempo24.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας και μαζί του ήταν πολύς κόσμος που τον υποστηρίζει και βρέθηκε και στην ομιλία του το απόγευμα. Από εκεί ο ίδιος δεν έχασε ευκαιρία και αμέσως μπήκε μέσα από το μπαρ εκτελώντας καθήκοντα μπάρμαν.

Έχοντας στο χέρι του ένα μπουκάλι ποτό άρχισε να γεμίζει σφηνάκια και να τα μοιράζει σε όσους ήταν εκεί και τον παρακολουθούσαν.

Στην χτεσινή του ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Η Δεξιά θα πέσει, διότι είναι βασισμένη στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Την επόμενη μέρα εμείς, η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, θα κυβερνήσουμε και θα κυβερνήσουμε καλά και θα γίνει επιτέλους η Ελλάδα μία σύγχρονη χώρα της Ευρώπης, μια χώρα που δεν θα τρώει τα παιδιά της».

Πηγή Φωτογραφιών: Tempo24.gr

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογή ηγεσίας από τη βάση ζητούν από τον Ανδρουλάκη – Πυρά από Σκανδαλίδη, Γερουλάνο και Χριστοδουλάκη

admin

«Ανασχηματισμός» και στο Μαξίμου: Τα νέα πρόσωπα και οι αναβαθμίσεις στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

admin

Ευρωπαϊκή Ένωση: «Ασκήσεις ισορροπίας» για τη νέα ηγεσία – Άμυνα, Αγροτική Πολιτική ή Διεύρυνση τα χαρτοφυλάκια που θέλει η Ελλάδα

admin