Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος για ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές: Η επαρχία δέχεται δύσκολα τη νέα νόρμα που φέρνει ο Κασσελάκης

Στο εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και στο ρόλο που διαδραμάτισε σε αυτό το προφίλ του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε την επομένη της ευρωκάλπης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

 «Η επαρχία είναι πιο συντηρητική και δέχεται πιο δύσκολα τη νέα νόρμα που φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (10.06.24).

Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, «αντιστάθηκε η επαρχία».

«3,5 μήνες πριν οι δημοσκοπήσεις ομονοούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 9,5% και έδινε μάχη επιβίωσης με το ΠΑΣΟΚ για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι λαϊκή εντολή και ένα μήνυμα ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες», σημείωσε.

 

Σύμφωνα με τον κ. Σπηλιωτόπουλο, «είναι η μεγάλη ευκαιρία να ανασυντάξει το κόμμα του και να μπει σε μια πιο συγκροτημένη προγραμματική πρόταση εξουσίας».

Ερωτηθείς αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να «μαζέψει» το lifestyle, ο ίδιος απάντησε ότι «ο κ. Κσσελάκης δεν ακούει συμβουλές, το επικοινωνιακό κομμάτι το κάνει μόνος του. Η δική μου άποψη είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει μια σημαντική μάχη και όπως φάνηκε χθες από τα αποτελέσματα έχει την προοπτική να φτιάξει κυβερνώσα αριστερά».

«Τώρα έχουμε εστιάσει στον πομπό και σε αυτό είναι καλός ο Κασσελάκης. Αυτό που μένει είναι το μήνυμα που πρέπει να διατυπωθεί με σαφήνεια» κατέληξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «αυθεντικός».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν δια της βίας

admin

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς» – Η ανάρτηση για το Ινστιτούτο

admin

Λευτέρης Καλογιάννης: Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή

admin