Πολιτική

Σπαρτιάτες: Έφεση της εισαγγελίας στην αθωωτική απόφαση για την εξαπάτηση εκλογέων

Την απόφαση να ασκήσει έφεση στην αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου για την υπόθεση της εξαπάτησης εκλογέων με κατηγορούμενους τους 11 εκλεγμένους βουλευτές των Σπαρτιατών, τον Ηλία Κασιδιάρη και έναν δικηγόρο, έλαβε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Κατά πληροφορίες, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι αποδείχθηκε όλο το κατηγορητήριο από την ακροαματική διαδικασία, αφού έγιναν αναφορές στις επισκέψεις βουλευτών του κόμματος στη φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη και πριν και λίγο μετά τις εκλογές του 2023.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην πρώτη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα την οποία στη συνέχεια ανασκεύασε στο ακροατήριο.

Κατά πληροφορίες, στην έφεση γίνεται αναφορά ότι προφανώς η κατάθεση ανασκευάστηκε υπό το βάρος πιθανής ακύρωσης της εκλογής των βουλευτών του κόμματος που εκκρεμεί ενώπιον του ΑΕΔ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Για παράβαση καθήκοντος παραπέμπει η ΝΔ τον Κώστα Καραμανλή – Τι λέει το κείμενο για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής

admin

Κηδεία Χρήστου Ροκόφυλλου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «παρών»

admin

Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Χλιαρή υποδοχή για το κόμμα Σαμαρά

admin