Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές έως τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θέλει ο Ανδρουλάκης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τον Νίκο Ανδρουλάκη να φέρεται αποφασισμένος να διενεργήσει εσωκομματικές εκλογές στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Live News, οι εκλογές για τη νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στις οποίες αναμένεται να κοντραριστούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Χάρη Δούκα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου το αργότερο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Πέμπτη (27.6.24) με ανάρτησή του στο Facebook ο Χάρης Δούκας, έδωσε απάντηση στον Μανώλη Χριστοδουλάκη που την Τετάρτη δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εν μέσω έντονου αναβρασμού στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

«Χάρη, πάμε;» ρώτησε δημόσια χθες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, με τον Χάρη Δούκα να απαντά σήμερα, Πέμπτη (27.06.24): «Πάμε, να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα».

Οι τελευταίες πληροφορίες του Live News αναφέρουν ότι το πιο πιθανό να στηθεί η εσωκομματική κάλπη, αφού έχει προηγηθεί και η κομματική διαδικασία, στα τέλη Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Ν. Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει τη διενέργεια νέων εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ μετά τη «γκρίνια» που προκάλεσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Χάρη Δούκα να έχει προτείνει οι κάλπες να στηθούν στις 3 και στις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη

admin

Μητσοτάκης: «Δεν καταργείται η πενθήμερη εργασία και το 40ωρο στην Ελλάδα»  

admin

Παύλος Μαρινάκης: Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν θα βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες της «Novartis»

admin