Πολιτική

Ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης διαψεύδει τα περί «επεισοδίου» σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου

Ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, Σπύρος Τσιλιγγίρης με ανάρτησή του στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί «επεισοδίου» σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, Σπύρος Τσιλιγγίρης αναφέρει: Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.

Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθ όλη τη Βουλευτική μου πορεία,συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για το θέμα είχε βγάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα με το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: Απ’ ό,τι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία του Κυρ. Μητσοτάκη είναι εθισμένη στην αλαζονεία και τον τραμπουκισμό.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις αθλιότητες του Λευτέρη Αυγενάκη κατά εργαζόμενου του αεροδρομίου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι τραμπουκισμοί και τα «νταηλίκια» ενός ακόμη βουλευτή του κόμματος του κ. Μητσοτάκη. 

Πρόκειται για τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκε σε πολίτη εξαπολύοντας βρισιές και απειλές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου Σαρακατσάνων του νομού στον οποίο εκλέγεται. 

Ο αρχηγός της ΝΔ έχει την κύρια ευθύνη για όλα αυτά τα φαινόμενα παρακμής, που δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος Μαρινάκης: Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα, κάθε απειλή προς την Κύπρο είναι απειλή για την ΕΕ

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν νοείται η Κύπρος 50 χρόνια μετά την τραγωδία του ’74 να παραμένει διαιρεμένη

admin

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου: Να μην κάνουμε την ακινησία νέα πραγματικότητα – Νίκος Χριστοδουλίδης: «Να γράψουμε ιστορία»

admin