Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Μαρινάκη: «Τις μαύρες σελίδες της “χρεοκοπίας” τις έγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

«Βράζει» η εγχώρια πολιτική σκηνή λίγα 24ωρα πριν τις Ευρωεκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά στην αντεπίθεση καταλογίζοντας στον Παύλο Μαρινάκη «διαστρέβλωση» με αφορμή το σάλο που έχει προκληθεί με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεχνά ότι αυτές τις “μαύρες σελίδες” της χρεοκοπίας και της κρίσης, που δήθεν του τις θυμίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με όσα προτείνει για τη στήριξη του λαού, τις έγραψαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, κανοντας λόγο για «κόμματα που αργότερα δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα δεινά που τα ίδια προκάλεσαν στον ελληνικό λαό».

«Ας σταματήσει κάπου εδώ η κυβέρνηση της ΝΔ τη διαστρέβλωση της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας, αλλά και της πραγματικότητας που βιώνουν οι πολίτες της χώρας μας. Η Ελλάδα θυμίζει ανοχύρωτη χώρα, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει τον “τροχονόμο” κονδυλίων, απευθείας αναθέσεων, και αποζημιώσεων κατόπιν καταστροφών -που δεν μπόρεσε να αποτρέψει έστω και μερικώς- οι οποίες, δυστυχώς, δεν αρκούν για να συντρέξουν ουσιαστικά τους πάσης φύσεως πληγέντες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Οι “άριστοι” των παρακολουθήσεων και του μπαζώματος των ευθυνών τους και της αλήθειας για το έγκλημα στα Τέμπη, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο εγκρατείς στις δηλώσεις τους. Επιλέγουν να είναι αλαζόνες επικαλούμενοι το 41% και ελπίζοντας στη μελλοντική χρησιμότητα των γαλάζιων “λεφτόδεντρων”».

«Να είναι σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης ξεχνά ότι αυτές τις «μαύρες σελίδες» της χρεοκοπίας και της κρίσης, που δήθεν του τις θυμίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με όσα προτείνει για τη στήριξη του λαού, τις έγραψαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Τα κόμματα που αργότερα δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα δεινά που τα ίδια προκάλεσαν στον ελληνικό λαό.

Ας σταματήσει κάπου εδώ η κυβέρνηση της ΝΔ τη διαστρέβλωση της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας, αλλά και της πραγματικότητας που βιώνουν οι πολίτες της χώρας μας.

Η Ελλάδα θυμίζει ανοχύρωτη χώρα, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να κάνει τον «τροχονόμο» κονδυλίων, απευθείας αναθέσεων, και αποζημιώσεων κατόπιν καταστροφών -που δεν μπόρεσε να αποτρέψει έστω και μερικώς- οι οποίες, δυστυχώς, δεν αρκούν για να συντρέξουν ουσιαστικά τους πάσης φύσεως πληγέντες.

Οι «άριστοι» των παρακολουθήσεων και του μπαζώματος των ευθυνών τους και της αλήθειας για το έγκλημα στα Τέμπη, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο εγκρατείς στις δηλώσεις τους.

Επιλέγουν να είναι αλαζόνες επικαλούμενοι το 41% και ελπίζοντας στη μελλοντική χρησιμότητα των γαλάζιων «λεφτόδεντρων». Να είναι σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς» – Η ανάρτηση για το Ινστιτούτο

admin

Λευτέρης Καλογιάννης: Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή

admin

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε το πρόγραμμα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη – Παρέλαση προσωπικοτήτων

admin