Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης «σφάζει με το γάντι» τον Αλέξη Τσίπρα και ποζάρει με φόντο τον Άρη Βελουχιώτη

Με μια «αιχμηρή» ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε ο Παύλος Πολάκης τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμά του χθες Τρίτη (10.6.25) και στην οποία έδωσαν το παρών πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, χωρίς να κατονομάζει τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα και όχι σε ορίζοντα πενταετίας, όπως προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δίνει ραντεβού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει αύριο Πέμπτη (12.6.25).

«Τον λαό τον καίει να φύγει ο Μητσοτάκης τώρα ή στις επόμενες εκλογές. Το ίδιο και μένα προφανώς! Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει ορατή αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα! Όχι σε ορίζοντα πενταετίας. Τα υπόλοιπα στο συνέδριο…», γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι στη η 2η διεθνή διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη ενός νέου πατριωτισμού απέναντι στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία.

«Χρειάζεται ένα σχέδιο ανάταξης και ανάπτυξης με ορίζοντα πενταετίας. Χρειάζεται ένα νέο όραμα που θα κινητοποιήσει τον κόσμο της εργασίας και της δημιουργίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φάμελλος: Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές για κάθε αριστερό, προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη

admin

«Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλο Μαρινάκη στη Βουλή – «Για γκεμπελίσκους κοιτάξτε στον καθρέφτη σας»

admin

Ξεκίνησε το 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε live

admin