Πολιτική

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Τον βουλευτή Λάρισας Μάξιμο Χαρακόπουλο προτείνει για γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα «πληρώσει» την θέση του πρόωρα χαμένου Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 21 Αυγούστου 2025, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σιθωνία Χαλκιδικής όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή σε παραλία της Νικήτης. Ύστερα από προσπάθειες ανάνηψης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου όπου και απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών.

Η εκλογή του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ: «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 19 Σεπτεμβρίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του

admin

Απειλές μέσω Facebook στον Άδωνι Γεωργιάδη – Μία σύλληψη μετά από μήνυση του υπουργού Υγείας

admin

Το «καλάθι» του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ με 13ο μισθό και συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Οι 5 προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ

admin