Πολιτική

ΝΔ: Ο Σαλμάς ζήτησε από τον Μητσοτάκη σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Την έκτακτη σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το «δυσμενές», όπως το χαρακτηρίζει, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Σαλμάς, με επιστολή του στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτησε τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την ανάλυση του δυσμενούς εγκλογικού αποτελέσματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ συγκέντρωσε 28,31% στις ευρωεκλογές εκλέγοντας 7 ευρωβουλευτές.

«Μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, σας ζητώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς αποτελέσματος για την παράταξή μας», γράφει στην επιστολή του προς τον Κυρ. Μητσοτάκη ο Μ. Σαλμάς.

«Οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρά απάντηση, στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική», καταλήγει στην επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ – Χρήστος Σπίρτζης για επιστροφή Αλέξη Τσίπρα: Εφόσον το αποφασίσει η βάση βεβαίως γιατί όχι;

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ακτινογραφία των οικονομικών του κόμματος – Γιατί άδειασαν τα ταμεία – Αξιολόγηση και απολύσεις

admin

Παράταση στο φθηνό αγροτικό ρεύμα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin