Πολιτική

Μήνυμα Μητσοτάκη στους υποψηφίους των Πανελληνίων: «Καλή αρχή με δύναμη και αισιοδοξία»

Άρχισαν σήμερα (30.05.2025) οι Πανελλήνιες εξετάσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει τις ευχές του στους υποψηφίους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook εύχεται δύναμη και αισιοδοξία τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων σημειώνοντας ότι είναι μια ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα στην εκπαιδευτική τους διαδρομή.

«Η σκέψη μας είναι από σήμερα στις μαθήτριες και στους μαθητές, που ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών. Μία ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα στην εκπαιδευτική τους διαδρομή. Σε ένα ταξίδι προς την επιτυχία, ωστόσο, που δεν σταματά εδώ. Αλλά, αντίθετα, θα έχει ακόμη πολλούς και διαφορετικούς σταθμούς στη ζωή τους. Στα παιδιά μας αξίζουν συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, που έδειξαν έως τώρα. Όπως επίσης στις οικογένειες και στους καθηγητές που στάθηκαν στο πλευρό τους με αγάπη, κατανόηση και αληθινό ενδιαφέρον. Καλή αρχή, λοιπόν. Με δύναμη και αισιοδοξία!» επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

Να σημειωθεί ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Έκθεση) για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ανεργία στη χώρα μας είναι μικρότερη από αυτή της Σουηδίας, Φινλανδίας και Ισπανίας»

admin

Αντώνης Σαμαράς: Πλήγμα στην παραδοσιακή οικογένεια η απόφαση του ΣτΕ για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

admin

Το Σάββατο στη δημοσιότητα το κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ για την προανακριτική – Πρόταση για παραπομπή Μητσοτάκη και πέντε πολιτικών προσώπων

admin