Πολιτική

Μιχάλης Αγγελόπουλος στο newsit.gr: Δεν έχουμε το περιθώριο να μεμψιμοιρούμε – Η Ευρώπη είναι και ο ελληνικός πολιτισμός

Στην εικόνα που έχει αποκομίσει από τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα αλλά και το γεγονός ότι αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου όσο πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στο newsit.gr ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη και ειδικά για τις ευρωεκλογές τόνισε ότι υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα και αποφάσεις που θα ληφθούν στο μέλλον στην ΕΕ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ακόμα ότι η πρόταση Μητσοτάκη για ευρωομόλογο στην άμυνα ανοίγει μια πόρτα που ήταν μέχρι σήμερα κλειστή και τόνισε ότι αν γίνει αποδεκτή τότε θα ανοίξει η συζήτηση και για άλλα ομόλογα στήριξης στην κοινωνική συνοχή. 

Γνώστης των ευρωπαϊκών θεμάτων αλλά και με θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ο κ. Αγγελόπουλος είπε ακόμα ότι το νέο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και αναφερόμενος στην επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια στην Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είπε ότι όπως με την πανδημία αφυπνίστηκε η Ευρώπη υπάρχει το μοντέλο του Ταμείου Ανάκαμψης που μπορεί να υιοθετηθεί και εδώ. 

Δείτε όλη την συνέντευξη

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

«Ανασχηματισμός» και στο Μαξίμου: Τα νέα πρόσωπα και οι αναβαθμίσεις στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

admin

Ευρωπαϊκή Ένωση: «Ασκήσεις ισορροπίας» για τη νέα ηγεσία – Άμυνα, Αγροτική Πολιτική ή Διεύρυνση τα χαρτοφυλάκια που θέλει η Ελλάδα

admin

Μητσοτάκης: Για ακόμα ένα εξάμηνο τα μέτρα κατά της ακρίβειας – Στόχος η μείωση των τιμών στο ράφι

admin