Πολιτική

Kυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων του Gov.gr – Παπαστεργίου: Η επίθεση αντιμετωπίστηκε άμεσα

Κυβερνοεπίθεση, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα, δέχθηκε σήμερα το πρωί (21/05/25) το Gov.gr, όπως είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Στόχος της κυβερνοεπίθεσης ήταν το Υπουργείο Παιδείας, με τους καθηγητές που ξεκινούσαν τις εξετάσεις στα λύκεια να είναι οι πρώτοι που επηρεάστηκαν. Η επίθεση διακόπηκε γρήγορα από τους ανθρώπους του Gov.gr, και οι υπηρεσίες τέθηκαν ξανά σε λειτουργία.

«Σήμερα, το πρωί, το Gov.gr δέχτηκε μια κυβερνοεπίθεση που αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από την ομάδα μας. Παρά την επίθεση, η λειτουργία των υπηρεσιών αποκαταστάθηκε γρήγορα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος Μαρινάκης: Πρωτοφανές αυτό που συνέβη στη Λιβύη – Όλα τα σενάρια πρέπει να πέσουν στο τραπέζι

admin

Η πρώτη αντίδραση του Ευρωπαίου Επιτρόπου μετά το «μπλόκο» Χάφταρ της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στη Λιβύη

admin

Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου

admin