Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Δικαίωση η εκλογή μου, ο Ράμα κατάλαβε πως οι πρακτικές αυτές δεν περνάνε στην Ευρώπη

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε στο OPEN ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης.

Ο Φρέντι Μπελέρης, ευρωβουλευτής πλέον με τη ΝΔ, έκανε λόγο για «δικαίωση για τα όσα πέρασα και περνάω εδώ και έναν χρόνο. Αλλά πάνω απ’ όλα ένα βήμα για να συνεχίζω να αγωνίζομαι γι αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή. Και ευχαριστώ θερμά όσους με βοήθησαν γι αυτό: Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο εθελοντή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Όπως τόνισε «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Όταν μίλησα με την οικογένειά μου και μου είπαν ότι εκλέγομαι, εντάξει συγκινηθήκαμε όλοι μας. Αλλά η μεγαλύτερη χαρά μου ήταν όταν έμαθα για τους πανηγυρισμούς και τη χαρά που πήραν οι συμπολίτες μου στη Χιμάρα».

Μάλιστα ο Φρέντι Μπελέρης σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα: «Ο κ. Ράμα κατάλαβε ότι οι πρακτικές αυτές δεν περνάνε στην Ευρώπη. Μια χώρα που θέλει να γίνει μέλος της ΕΕ οφείλει να σέβεται τη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου, το δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Αυτά θα είναι και προς όφελος του αλβανικού λαού».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δημοσκόπηση GPO: Ο Αλέξης Τσίπρας το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά, διπλάσιο ποσοστό από τον Στέφανο Κασσελάκη

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του σε συνέδριο στο Ωδείο Αθηνών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι δυνατόν ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές σε μια ενιαία αγορά

admin