Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα

Το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φέρνει εξελίξεις στη ΝΔ και κυρίως στο εσωτερικό της κυβέρνησης οι οποίες αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να απέχει από τον πήχη του 33% που είχε τεθεί για την γαλάζια παράταξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται εισηγήσεις για γρήγορες κινήσεις για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να μην δοθεί πάτημα στους πολιτικούς του αντιπάλους να αμφισβητήσουν την κυβερνησιμότητα της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr, συνεργάτες του πρωθυπουργού εισηγούνται γρήγορες κινήσεις ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται: αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα για να δοθεί ένας αέρας ανανέωσης αλλά και παρεμβάσεις στην οικονομία με μέτρα που θα δράσουν ανακουφιστικά στους πολίτες οι οποίοι φωνάζουν εδώ και καιρό για την ακρίβεια.

Επίσης, αναλύοντας τα εκλογικά αποτελέσματα μεταξύ των εισηγήσεων που δέχεται ο πρωθυπουργός είναι να γίνουν κινήσεις έτσι ώστε να κερδίσει πίσω τον κόσμο που έχασε η ΝΔ από τα δεξιά της.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά για την συνέχεια και παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις εν θερμώ, ίσως η παράδοση αυτή να αλλάξει.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογές τον Ιούλιο εξετάζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης – Τι απαντάει η Χαριλάου Τρικούπη

admin

Ανασχηματισμός: Μηνύματα προς όλους από Μητσοτάκη – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι μετακινούνται

admin

Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών

admin