Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος, η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος

Ανάρτηση με την οποία τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον συνεπώνυμό του που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές της Κυριακής (9.6.24), έκανε ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος.

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του στο Facebook ο απόστρατος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, από χθες δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια για τη δήθεν εκλογή του με την Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές. Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης που εξελέγη στην Ευρωβουλή ονομάζεται Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη.

«Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης», γράφει στην ανάρτησή του ο επίτημος αρχηγός ΓΕΣ και σημειώνει:

«Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic)».

«Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ», υπογραμμίζει ο κ. Φράγκος.

Και καταλήγει στην ανάρτησή του: «Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο».

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν δια της βίας

admin

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς» – Η ανάρτηση για το Ινστιτούτο

admin

Λευτέρης Καλογιάννης: Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή

admin