Πολιτική

Ευερωεκλογές 2024: Έφη Μιχελάκη και Δημήτρης Τζανακόπουλος «καβγάδισαν» για τις δηλώσεις Οικονόμου

Λίγα 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό… τραπέζι, το βράδυ της Πέμπτης (06.06.2024), η Έφη Μιχελάκη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στον «αέρα» της εκπομπής «Επόμενη μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, η Έφη Μιχελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αντάλλαξαν εξ αποστάσεως ιδιαιτέρως αιχμηρές κουβέντες.

Ειδικότερα, κατά την αναφορά του κ. Τζανακόπουλου στις δηλώσεις Οικονόμου, η Έφη Μιχελάκη αναρωτήθηκε:

Ε.Μ.: «Σαν ΣΥΡΙΖΑ μιλάτε κύριε Τζανακόπουλε τώρα ή σαν Νέα Αριστερά;», για να ακολουθήσει ένα έντονο πινγκ πονγκ ανάμεσα τους.

Δ.Τ.: Μιλάω σαν Νέα Αριστερά, κυρία Μιχελάκη. Δεν μπορώ να μιλάω σαν ΣΥΡΙΖΑ.

Ε.Μ.: Α, μετά δηλαδή που κλέψατε την έδρα και φύγατε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Που αποτελούσατε την ηγετική ομάδα και δεν κάνατε αυτοκριτική ούτε στο ελάχιστο. Γιατί κατέχετε την ηγεμονία της πολιτικής κατάρτισης εσείς, δεν μπορεί κανένας άλλος να μιλήσει πολιτικά και πρέπει να απαξιώνετε ανθρώπους και συνειδήσεις.

 

Δ.Τ.: Θα σας απαντήσω, κυρία Μιχελάκη. Ακούστε. Οι δηλώσεις Οικονόμου ”αδειάστηκαν” από την εκπρόσωπο του κόμματός σας, την κυρία Κεχαγιά αλλά επανήλθε σε αυτές ο κ. Πολάκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μού θυμίζει τον Ιανό και ο κ. Κασσελάκης μού θυμίζει τον Ιανό, τον ρωμαϊκό θεό.

Ε.Μ.: Συνεχίστε να ασχολείστε με τον κ. Κασσελάκη και να κάνετε το δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη, κ. Τζανακόπουλε! Συνεχίστε! Μπράβο σας!

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τέμπη: Στη Βουλή ποινική δικογραφία για Καραμανλή μετά από μήνυση γονέα θύματος για παραλείψεις – «Τυπική διαδικασία» λέει ο Μαρινάκης

admin

Ανασχηματισμός: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

admin

Ντόρα Μπακογιάννη για ΠΑΣΟΚ: «Αυτό που γίνεται είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο»

admin