Πολιτική

ΔΕΘ 2025: Ο Γρηγόρης Δημητριάδης παρών στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη



Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην 89η ΔΕΘ







Στην καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (06.09.2025) στην φετινή ΔΕΘ, βρίσκεται και ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, είχε διατελέσει από το 2019 ως το 2022 Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού, ενώ είναι και ανιψιός του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 19:30 στο Βελλίδειο Μέγαρο στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκινήσει την ομιλία του υπενθυμίζοντας αυτά που έλεγε στην πρώτη του ΔΕΘ το 2016, για μειώσεις φόρων, αύξηση εισοδήματος κλπ, επισημαίνοντας πως είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που λέει σήμερα, στη 10η ΔΕΘ του, το 2025.

Μάλιστα, αναμένεται να ανακοινώσει μέτρο ειδικά για τους ακρίτες και συγκεκριμένα η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία για όσους ζουν σε παραμεθόριες περιοχές.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην 89η ΔΕΘΟ Γρηγόρης Δημητριάδης στην 89η ΔΕΘ

Επίσης, φέρεται να έχει αποφασιστεί και ένα ακόμη φορολογικό μέτρο που θα ελαφρύνει μία πολύ μεγάλη περίμετρο πολιτών με μικρά και μεσαία εισοδήματα.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Πιεσμένος από την αντίδραση της κοινωνίας ανακοίνωσε περιορισμένες φοροαπαλλαγές

admin

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη «στήριξη» στις «επιθέσεις» από συνδικαλιστές στα νοσοκομεία

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης από ΔΕΘ για το ΕΣΥ: Αρνούμαι την «ντουντούκα» των εργατοπατέρων – 50 εκατ. ευρώ για τα καινοτόμα φάρμακα

admin