Πολιτική

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τεράστια επιτυχία το ποσοστό της Φωνής Λογικής, εύχομαι να έχει αίσιο τέλος το θρίλερ με την έδρα

Για τεράστια επιτυχία έκανε λόγο η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολιάζοντας τα ποσοστά που κατέγραψε η Φωνή Λογικής στις ευρωεκλογές της Κυριακής (9.6.24).

«Είναι μια τεράστια επιτυχία εάν αναλογιστεί κανείς ότι η Φωνή Λογικής είναι μόλις ενός έτους κόμμα. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μας τις χιλιάδες κόσμου που μας στήριξαν με την ψήφο τους, μας εμπιστεύτηκαν και αυτό το οποίο γίνεται τώρα είναι ένα θρίλερ που εύχομαι να έχει αίσιο τέλος», δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Open.

«Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα από αυτές τις ευρωεκλογές είναι ότι η λογική ανεβαίνει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα φυσικά. Πολλοί λένε ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά. Δεν υπάρχει καμιά ακροδεξιά η οποία ανεβαίνει. Έχουμε κουραστεί πλέον να ζούμε σε χώρες όπου επικρατεί ο άκρατος δικαιωματισμός και η παράνοιά του, η λαθρομετανάστευση και η αύξηση της εγκληματικότητας», υπογράμμισε.

Ενώ επισήμανε πως το κόμμα της είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα που υπηρετεί τις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, «αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δημοσκόπηση GPO: Ο Αλέξης Τσίπρας το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά, διπλάσιο ποσοστό από τον Στέφανο Κασσελάκη

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του σε συνέδριο στο Ωδείο Αθηνών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι δυνατόν ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές σε μια ενιαία αγορά

admin