Παραιτήθηκε ο προπονητής της εθνικής Βουλγαρίας μετά τη διεθνή κατακραυγή για τα ρατσιστικά συνθήματα οπαδών..!!

Μετά την παραίτηση του προέδρου της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ακολούθησε και η παραίτηση του προπονητή της Εθνική Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ. Ο Μπαλάκοφ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Αγγλία, υποστήριξε πως δεν άκουσε τα ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους Βούλγαρους οπαδούς.

Ο Μπαλάκοφ είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τους Άγγλους δημοσιογράφους, αλλά και τη διεθνή κατακραυγή για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία, όταν είχε τονίσει πως ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν είχε ακούσει τα ρατσιστικά συνθήματα, για τα οποία διακόπηκε προσωρινά δύο φορές ο αγώνας στη Σόφια.

«Δεν είμαι πια ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον επόμενο, η κατάσταση δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Ήταν το χειρότερο κλίμα που συνάντησα στην καριέρα μου σε μία ομάδα», δήλωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που ολοκλήρωσε μία σύντομη θητεία έξι αγώνων στον πάγκο της εθνικής της χώρας του με πέντε ήττες και χωρίς να πετύχει νίκη.

Πηγή: topontiki.gr