Αθλητικά Νέα

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Επικράτησε τρέλα για να φέρουμε τον πατέρα μου στο σπίτι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον πατέρα του Μιρτσέα, στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπου και εργάζεται ως προπονητής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για “τρέλα” μέχρι να συμφωνήσει να μπει στο αμάξι και να φύγει από το Κίεβο, με όλα να συμβαίνουν πριν το κρίσιμο παιχνίδι για τη δική του ομάδα, κόντρα στη Μαρσέιγ.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

«Ήταν περίεργο διότι συνέβη το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι μας για το Conference League. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν μια ιστορική στιγμή, ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά είχε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Σκεφτόμουν και προετοίμαζα τον αγώνα όλη την εβδομάδα. Ξαφνικά έμαθα πως η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία και ο πατέρας μου ήταν εκεί! Ήταν δύσκολο και σκληρό, ήταν πολύ δύσκολο.

Μίλησα μαζί του και μου είπε πως δεν αισθάνθηκε κάτι, ούτε άκουσε κάποιον θόρυβο. Ήξεραν όλοι πως θα συνέβαινε και πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή γι’ αυτόν. Φυσικά μετά επικράτησε τρέλα για να τον φέρουμε σπίτι. Αυτός ήθελε να μείνει και έμεινε κάποιο διάστημα, αλλά τελικά έφυγε. Ωστόσο η διαδρομή ήταν δύσκολη διότι έφυγε με το αυτοκίνητο.

Ήταν έντονες στιγμές, αλλά ήμουν ήσυχος και ήρεμος επειδή τον ξέρω…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014. Τότε προτίμησε να μείνει για να στείλει μήνυμα ότι πρέπει όλοι να μείνουν και να παλέψουν…Σήμερα θα ξαναφύγει για το Κίεβο μαζί με την ομάδα. Θα κάνουν προπονήσεις στο Κίεβο.

Οι προπονήσεις θα γίνουν εκεί για 6-7 ημέρες, θα πάει στην Ελβετία και μετά πάλι πίσω. Θέλει να δείξει πως είναι δίπλα στους ανθρώπους. Το να παραμείνει στο σπίτι τον κάνει να χάνει την ενέργεια τους. Όλο αυτό τον κάνει να νιώθει νέος. Τον συνάντησα το απόγευμα και μιλούσε μόνο για την προπόνηση!».

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News