Αθλητικά Νέα

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς στη θέση της Λίνας Σουλούκου

Ο Κώστας Καραπαπάς θα καλύψει το κενό της Λίνας Σουλούκου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την ίδια να αποχωρεί στις 30 Ιουνίου από τη θέση της γενικής διευθύντριας του συλλόγου.

Πρόκειται για απόφαση κοινή συναινέσει, με την Σουλούκου να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά να αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των Πειραιωτών στα κορυφαία συλλογικά όργανα της Ευρώπης, όπως την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την κ. Λίνα Σουλούκου από τις 30/6.

Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).

Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της. Tη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News