Auto Moto

Όμιλος Ιασώ: Προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προς το Άσυλο Ανιάτων

Όμιλος Ιασώ: Προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προς το Άσυλο Ανιάτων

Με στόχο την αναβάθμιση της φροντίδας των περιθαλπόμενων, ο Όμιλος Ιασώ βρέθηκε δίπλα στον Άσυλο Ανιάτων, προσφέροντας ξενοδοχειακό εξοπλισμό που περιλαμβάνει ηλεκτρικά κρεβάτια, κομοδίνα, νοσοκομειακά τρόλεϊ νοσηλευτών και κουρτίνες για να καλυφθούν οι ανάγκες μιας πτέρυγας του Νοσηλευτηρίου του Ιδρύματος.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και χαρούμενο κλίμα  στο χώρο του Ασύλου στην Κυψέλη από εκπροσώπους του Ομίλου Ιασώ, οι οποίοι αγκάλιασαν την οικογένεια του Ασύλου και γνώρισαν από κοντά  μία εκ των περιθαλπόμενων, την κ. Βάσω.

Άλλη μία μεγάλη εταιρεία στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Άσυλο Ανιάτων με αίσθημα ευαισθησίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας φροντίδας των περιθαλπόμενων και στηρίζοντας την προσπάθειά του να προσφέρει τις μέγιστες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων Ιωάννα Ηλιάδη, δήλωσε: «Ο εξοπλισμός που λάβαμε από τον Όμιλο Ιασώ είναι ανεκτίμητης αξίας για τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων.

Η δωρεά θα ενισχύσει και θα αναβαθμίσει τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, βελτιώνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να φροντίζουμε ακόμα περισσότερα άτομα με αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Σταματίου, πρόεδρο Δ.Σ. του Ομίλου Ιασώ, την κ. Χριστίνα Ταμπουρέα, γενική Εμπορική Διευθύντρια Ομίλου, την κ. Νάνσυ Χριστοπούλου, Head of CSR & Communication of the Group, τον κ. Ιωάννη Ανδρούτσο, Διευθυντή Οικονομικού Προγραμματισμού,

την κ. Έλενα Βιτάλη, διευθύντρια Ξενοδοχειακών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, την κ. Αθανασία Βενιέρη, Προϊσταμένη Επιμέλειας, καθώς και τα μέλη Δ.Σ. του Ομίλου, για την απόφασή τους να συμβάλουν στον σκοπό του Ασύλου που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ».

Απο την πλευρά της, η κ. Χριστοπούλου, επισήμανε : «Ο Όμιλος Ιασώ με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας» βρέθηκε στο Άσυλο Ανιάτων, το πιο ιστορικό κτίριο με το επιβλητικό οίκημα και τον μεγάλο κήπο.

Οι άνθρωποι του Ασύλου μας αγκάλιασαν, μας έβαλαν στην οικογένειά τους και γνωρίσαμε την περιθαλπόμενη κα. Βάσω. Προσφέραμε ξενοδοχειακό εξοπλισμό, θέλοντας να δώσουμε τη δική μας πινελιά στα δωμάτια αυτής της μεγάλης οικογένειας των 140 ατόμων. Είμαστε δίπλα σας για να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στο έργο σας».

Σημειώνεται πως το Άσυλο Ανιάτων, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1893 χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.

Το 1972, ίδρυσε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ), που εδρεύει στην Κυψέλη με στόχο την περίθαλψη ασθενών οι οποίοι πάσχουν από ανίατες ασθένειες, παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος.

 Η δομή αυτή αποτελεί πρότυπο για την δευτεροβάθμια κοινωνική φροντίδα στον τόπο μας, προσφέρει στους ασθενείς 24ωρη υποστήριξη και απασχολεί 110 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (ιατρούς, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.)

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie