Οικονομία

Quest: Στο 90% η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions – Συνολική επένδυση 10 εκατ. ευρώ

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα (28.6.2024) την αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions Α.Ε., μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας Uni Systems MAE.

Στο πλαίσιο της από 27 Ιουνίου 2024 συμφωνίας, η Uni Systems αποκτά επιπλέον 30% του μετοχικού κεφαλαίου της Intelli Solutions, φθάνοντας συνολικά τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στο 90%.

Το τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του 30% ανέρχεται σε 4,8 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση στην Intelli έχει ανέλθει στα 10 εκατ. ευρώ.

Η Intelli Solutions, είναι μία καινοτόμος εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με πάνω από 15 έτη επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πολλές διακρίσεις και παρουσία στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις υπηρεσίες Customer Engagement – Απόκτησης και Διατήρησης Πελατών (Customer Onboarding and Customer Retention) – και Revenue Assurance, διαθέτοντας εκτενές πελατολόγιο σε κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, ο Τραπεζικός και Ασφαλιστικός τομέας, η Ναυτιλία, οι Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας και το Online Betting.

Η εταιρεία συμβούλων Sigma Catalyst Partners ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος των πωλητών στον σχεδιασμό και υλοποίηση της συναλλαγής.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Airbnb: Απευθείας επαφή με τους επισκέπτες ζητούν οι ιδιοκτήτες

admin

ΔΥΠΑ: Σε λειτουργία το νέο site για τις σχολές κατάρτισης schools.dypa.gov.gr

admin

Έρευνα Klarna: Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν την αθλητική ένδυση ως καθημερινό στυλ

admin