Οικονομία

Προσωρινά μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ από 7 έως 10 Ιουνίου 

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Εργασίας ενημερώνει πως από σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, από ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος χρηστών – εργοδοτών στην πύλη εξυπηρέτησης επιχειρήσεων e-Services του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω αναγκαίας προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Διευκρινίζεται ότι:

  • Τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7) που υποβάλλονται στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα εντός μιας ημερολογιακής ημέρας από την επανέναρξη λειτουργίας του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ
  • Η εκπρόθεσμη υποβολή των ανωτέρω εντύπων, όπως επίσης η μη υποβολή στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ των λοιπών εντύπων αρμοδιότητας ΔΥΠΑ και Επιθεώρησης Εργασίας με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής δεν θα επισύρουν κυρώσεις.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Fourlis: Αναμένεται άνοδος των κερδών κατά 23,3% το 2024

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,16% παρά το «κοκκίνισμα» των ευρωαγορών

admin

Σαρωτικοί έλεγχοι σε τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Εντοπίστηκαν επτά παραβάσεις

admin