Οικονομία

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών, στον Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, από αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00, θα ισχύει τμηματικός αποκλεισμός τεσσάρων λωρίδων διοδίων είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται κανονικά από τις υπόλοιπες λωρίδες, σύμφωνα με την Νέα Οδό.

Σημειώνεται ότι λωρίδες διοδίων θα κλείνουν ανά ρεύμα κυκλοφορίας, αναλόγως τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διαρκείας και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Πέμπτη από τις 07:00 έως τις 21:00 και Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 15:00. Το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 9 Αυγούστου έως και Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, δεν θα ισχύουν οι άνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

TAΙΠΕΔ: Στην Matenisa Trading η αξιοποίηση του ακινήτου «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας»

admin

Αυξήθηκαν οι τιμές των οικοδομικών υλικών τον Ιούνιο του 2024

admin

Intracom: Πώληση του 27,6% της Κλουκίνας – Λάππας έναντι 11,1 εκατ. ευρώ

admin