Οικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Τελευταία μέρα για αιτήσεις – Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Συνεχίζονται μέχρι και σήμερα (9.6.2024) οι αιτήσεις σύμφωνα με τα ψηφία των ΑΦΜ για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για την περίοδο 2024 – 2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). 

Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για τον Κοινωνικό Τουρισμό αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet. Η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ). 

Σήμερα Κυριακή 9/6 δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι το ΑΦΜ τους λήγει σε 7, 8, 9.

Η σημερινή μέρα είναι και η τελευταία μέρα που οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν την ηλεκτρονική τους αίτηση για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κλείνει σήμερα στις 23:59.

Οι δικαιούχοι – ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχής.

Στους δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας της Βόρειας Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία (εκτός των Σποράδων).

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΚΑ: Προθεσμία έως 24 Ιουλίου για τη ρύθμιση χρεών – Έρχεται δημοσιοποίηση οφειλετών

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με ισχυρή «εισαγόμενη» πτώση 2,19%

admin

Γαλλία: «Στον αέρα» οι αγρότες εξαιτίας των πρόωρων εκλογών που κήρυξε ο Μακρόν – Έρχονται κινητοποιήσεις από τις 17 Ιουνίου

admin