Οικονομία

Attica Group: Πώληση του πλοίου Κρήτη Ι για ανακύκλωση

Στην πώληση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ΚΡΗΤΗ Ι, ιδιοκτησίας θυγατρικής της εταιρίας, σε μονάδα ανακύκλωσης πλοίων που περιλαμβάνεται στον Ευρωπαϊκό Κατάλογο Μονάδων Ανακύκλωσης Πλοίων, προχώρησε η ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Η πώληση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την ασφαλή και περιβαλλοντικά ορθή ανακύκλωση πλοίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε 3,6 εκατ. δολάρια ΗΠΑ και αναμένεται να ενισχύσει τη ρευστότητα του Ομίλου. Από την πώληση προέκυψε λογιστικό κέρδος ύψους 0,5 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου της ATTICA GROUP, με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για υποβολές και πληρωμές της 1ης δόσης στην ΑΑΔΕ

admin

Στη διαχείριση κόκκινων δανείων μπαίνει η Τεχνητή Νοημοσύνη

admin

Κλειδώνουν οι νέοι δασμοί των ΗΠΑ: Θα κυμαίνονται από 10% έως και 70% – Θα πληρωθούν από την 1η Αυγούστου 2025

admin