Οικογένεια χρειάζεται €100.000 για να δώσει ελπίδα στο παιδί της..!!

Καλούνται να καλύψουν ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ για τον γιο τους που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Ο 18χρονος Δημήτρης από τη Λευκωσία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Από την εν λόγω πάθηση ο Δημήτρης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με ιδιαίτερη δυσκολία στη κινητικότητα του.

Αν και έχει υποβληθεί σε νευρολογικές και ορθοπεδικές επεμβάσεις δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη βελτίωση, ωστόσο, ελπίδα του δίνουν δύο εξειδικευμένες επεμβάσεις στην Αμερική, οι οποίες και υπόσχονται μεγαλύτερη βελτίωση στην κινητικότητα του.

Ελπιδοφόρα η πιο πάνω πληροφορία, ωστόσο, η οικογένεια του Δημήτρη αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Το χρηματικό ποσό που χρειάζονται για αυτές τις δύο επεμβάσεις υπολογίζεται στις 100.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία δυστυχώς η οικογένεια δεν έχει και τώρα καλούνται να παλέψουν ώστε να βρουν τα χρήματα για να βελτιωθεί η κατάσταση υγείας του παιδιού της.

Ο νεαρός Δημήτρης και η οικογένεια του δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από την ελπίδα να μπορέσει να χειρουργηθεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Όσοι διαβάζουν αυτό το άρθρο καλό θα ήταν να ξέρουν ότι μόνο με ένα καφέ λιγότερο αυτό το μήνα μπορούν να δώσουν ένα καλύτερο μέλλον σε ένα νέο παιδί. Μπορούν, με το πιο μικρό ποσό να δώσουν μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης σε μια οικογένεια.

Δεν χρειάζεται να παλέψουν μόνοι…

Τι λέει η μητέρα του Δημήτρη στην Offsite

Η μητέρα του Δημήτρη μιλώντας στην Offsite απευθύνει έκκληση σε όσους θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να προχωρήσουν με τις επεμβάσεις που θα δώσουν ένα καλύτερο μέλλον στο παιδί της.

Αναφερόμενη και σε ενδεχόμενη βοήθεια από το κράτος η μητέρα του Δημήτρη μας ανέφερε πως μέχρι στιγμής το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει απαντήσει στις επιστολές της, έτσι δεν γνωρίζει εάν ή και σε ποιο βαθμό θα υπάρξει συνεισφορά για τα έξοδα των επεμβάσεων.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Η οικογένεια έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες από τις Αρχές. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν να το πράξουν στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Τραπεζικός Λογαριασμός: Bank Of Cyprus

Name: ANASTASIA MANOLI

Αριθμός Λογαριασμού: 357033004473

IBAN: CY490020001950000357033004473

Πηγή: offsite.com.cy