Μουσικά νέα

Οι ABBA θα αποσυρθούν οριστικά – Δεν θα επιστρέψουν ξανά στο στούντιο

Οι ΑΒΒΑ δεν θα επιστρέψουν στο στούντιο για να ολοκληρώσουν τα καινούργια τραγούδια τους που έμειναν ημιτελή.

Ο Benny Andersson δήλωσε ότι οι ABBA θα αποσυρθούν οριστικά από τη μουσική μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «Voyage».

Το σουηδικό συγκρότημα, το οποίο διαλύθηκε το 1982, προετοίμαζε για αρκετά χρόνια το άλμπουμ και την εικονική μουσική παράσταση που θα ξεκινήσει σε ένα ειδικά κατασκευασμένο θέατρο στο Λονδίνο τον Μάιο του 2022.

Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian», ο Benny Andersson τόνισε ότι δύο τραγούδια του «Voyage» που δεν ολοκληρώθηκαν θα παραμείνουν ημιτελή και ότι οι ABBA δεν θα επιστρέψουν ξανά στο στούντιο.

«Αυτό είναι όλο. Πρέπει να γίνει, ξέρετε. Στην πραγματικότητα δεν είπα ότι “αυτό είναι” το 1982. Ποτέ δεν είπα εγώ ο ίδιος ότι οι ABBA δεν πρόκειται να συναντηθούν ξανά. Αλλά μπορώ να σας το πω τώρα: Αυτό είναι», υπογράμμισε.

Ο Benny Andersson πρόσθεσε ότι αυτή η απόφαση δεν σχετικά με τα προσωπικά ζητήματα μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, καθώς ανήκουν στο παρελθόν.

«Βλέπαμε ο ένας τον άλλον όλα αυτά τα χρόνια, συναντιόμασταν για το ένα και το άλλο. Είμαστε φίλοι. Ο Björn και η Agnetha έχουν παιδιά και εγγόνια μαζί, οπότε πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους! Είμαι φίλος με τη Frida, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Στην πραγματικότητα, ο Björn Ulvaeus σημείωσε ότι χάρηκαν πολύ που συνεργάστηκαν ξανά.

«Ήταν απλά διασκεδαστικό, πραγματικά, που δοκιμάσαμε να δούμε αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι». Νομίζω ότι όλοι είχαν πλήρη επίγνωση ότι αν αυτό που θα κάναμε δεν ήταν στο επίπεδο που όλοι θέλαμε, απλά θα το ξεχνούσαμε. Δεν υπήρχε καμία πίεση από αυτή την άποψη», εξήγησε.

Ο Benny Andersson διευκρίνισε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να γράψουν μόνο δύο τραγούδια για ένα project που αργότερα εγκατέλειψαν.

«Αν είχαμε κάνει περιοδεία, θα είχαμε μερικά νέα τραγούδια – όλοι έχουν. Μόλις ξεκινήσαμε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως μπορούμε να κάνουμε μερικά ακόμη τραγούδι, να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να ξέρουμε τι να τα κάνουμε», είπε.

ABBA

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie