Μουσική

Ο V των BTS δεν μετανιώνει που έβαλε στο συρτάρι τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του – Hit Channel

«Λέω στον εαυτό μου ότι το επόμενο τραγούδι πρέπει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο»,

Ο V των BTS εξηγεί γιατί αποφάσισε να αφήσει στο συρτάρι του τα ακυκλοφόρητα σόλο τραγούδια του και να ξεκινήσει να γράφει υλικό από την αρχή.

Ο 26χρονος τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στο «Weverse Magazine» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στη διαδικασία με την οποία επιλέγει ποια τραγούδια του θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν.

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποια από αυτά τα τραγούδια, αποκάλυψε ότι «έχει βάλει στο συρτάρι όλα αυτά τα τραγούδια και από τότε γράφει καινούργια».

Παρά το γεγονός ότι έχει διαγράψει πολλά από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του, ο V δήλωσε ότι δεν έχει καθόλου τύψεις.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι το επόμενο τραγούδι πρέπει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και πάω να το φτιάξω. Νιώθω ότι θέλω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ με τον εαυτό μου όσον αφορά τα τραγούδια που δημιουργώ», ανέφερε.

«Αν αισθάνομαι λύπη κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, θα γίνω ένας από αυτούς τους ανθρώπους που απλά κυκλοφορούν τραγούδια ακόμα και όταν δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτά. Και τότε δεν θα μπορέσω να ολοκληρώσω ένα άλμπουμ με τα τραγούδια μου όπως το φαντάζομαι», πρόσθεσε.

V - BTS

Ακόμα κι έτσι, ο V δήλωσε ότι στο στάδιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη σόλο καριέρα του, έχει πολλά περιθώρια να πειραματιστεί με τον τρόπο που θέλει να προσεγγίσει τη μουσική του.

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα τραγούδια μου, επειδή δεν μπορώ να είμαι εκεί μαζί τους. Δεν μπορώ να τα δω με τα δικά μου μάτια», είπε.

«Θα πρέπει απλώς να προσπαθήσω να κάνω περισσότερα σόλο τραγούδια για να το μάθω. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ξέρω σίγουρα τι θα ακολουθήσει με βάση την κατεύθυνση που παίρνει ο ήχος μου και τη στάση που πρέπει να κρατήσει», συνέχισε.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι BTS ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης για τον εορτασμό της ένατης επετείου τους ότι θα «πάρουν χρόνο για να εξερευνήσουν κάποια σόλο πρότζεκτ».

Τα μέλη του συγκροτήματος της K-pop αναμένεται να προχωρήσουν σε ένα εκτεταμένο διάλειμμα για να επικεντρωθούν στις προσωπικές καριέρες τους.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News