Αθλητικά Νέα

«Ο Τάσος Δώνης θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ» λένε στη Γαλλία

Ο Τάσος Δώνης εμφανίζεται κοντά στη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνοα από τη γαλλική Ρεμς, στην οποία και ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Ρεμς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του lunion.fr γράφει: «Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.  Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπερσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ και πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ που βγήκε στο Conference League, συζητά με την Ρεμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς».

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News