Ο Πασχάλης αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκαν οι Olympians..!!

«Κάθε πρώτο όνομα είχε τους αντιγραφείς του, εμένα δεν με αντέγραψε ποτέ κανείς».

Την αιτία της διάλυσης των Olympians, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δε γίνεται μία επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος, αποκάλυψε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

«Οι Olympians έφεραν τα πάνω κάτω στην ελληνική μουσική πραγματικότητα. Πάνω σε αυτό και στους Olympians πάτησε όλη η μετέπειτα μουσική σκηνή που υπάρχει. Πολλές φορές ψάχνω αντιγραφέα του εαυτού μου και δεν βρίσκω. Ούτε καν οι μίμοι δεν με μιμήθηκαν. Κάθε πρώτο όνομα είχε τους αντιγραφείς του. Εμένα δεν με αντέγραψε ποτέ κανείς. Νομίζω γιατί είμαι μοναδικός. Οι Olympians διαλύθηκαν γιατί τελείωσε ο χρόνος της πλάκας μας. Ό,τι κάναμε, το κάναμε για την πλάκα μας, γιατί μας άρεσε. Θέλαμε να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί με τη μουσική βαράει πείνα. Βγάλαμε λεφτά αλλά δια του πέντε. Και σταματήσαμε με κοινή απόφαση και πήρε ο καθένας το δρόμο του. Ο μόνος που μπορούσε να πάρει το μουσικό δρόμο, ήμουν εγώ», ανέφερε ο 72χρονος τραγουδιστής.

Ο ίδιος σημείωσε: «Δεν μπορούμε πια να ξανακάνουμε το συγκρότημα γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις από τους Olympians. Δεν μπορούμε να αντεπεξέρθουμε σε αυτές τις απαιτήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Όσες προσπάθειες έγιναν, απέτυχαν. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε πολλές φορές, αλλά βλέπαμε ότι δεν είναι δυνατό να γίνει».

Πηγή: newsbeast.gr